Banjaluka: Raspisan javni poziv za dodjelu podsticaja u zapošljavanju

Grad Banjaluka raspisao je javni poziv za dodjelu podsticajnih sredstava u funkciji zapošljavanja u 2017. godini.

grad banjaluka
Foto: Nedjeljno

Predmet javnog poziva je dodjela podsticajnih sredstava, u funkciji zapošljavanja, poslodavcima i nezaposlenim licima koji obavljaju djelatnost na području grada, odnosno imaju prebivalište na području grada Banjaluke.

Podsticaji su namijenjeni: privrednim društvima i samostalnim preduzetnicima, poslovnim jedinicama privrednih društava i izdvojenim poslovnim jedinicama samostalnih preduzetnika registrovanim na području grada Banjaluke, koji obavljaju proizvodnu ili uslužnu djelatnost, u ukupnom iznosu od 400.000 KM; nezaposlenim licima, prijavljenim na evidenciji JU Zavoda za zapošljavanje RS, Filijala Banjaluka – biro Banjaluka, u ukupnom iznosu od 220.000 KM.

Zahtjevi sa potrebnom dokumentacijom, dostavljaju se poštom ili lično u zapečaćenim kovertama, na adresu: Gradska uprava Grada Banja Luka, Trg srpskih vladara br. 1, Banja Luka, sa naznakom ”Prijava na javni poziv za dodjelu podsticajnih sredstava u funkciji zapošljavanja u 2017. godini”.

Rok za podnošenje prijava je 4. avgust 2017. godine. Kompletan javni poziv i potrebnu dokumentaciju možete pronaći ovdje.

IZVOR: Grad Banjaluka