Elton Džon završio na intenzivnoj njezi!

Elton Džon otkazao je seriju nastupa u Las Vegasu koji su bili zakazani za april i maj nakon što je zbog “štetne i neobične bakterijske infekcije” završio u bolnici na intenzivnoj njezi.

Elton Džon
Foto: Mike Lawrie/Getty Images)

Prema saopštenju pjevačevog menadžmenta, Džon je dobio jake simptome “rijetke i potencijalno smrtonosne” infekcije tokom leta iz Santjaga, glavnog grada Čilea. Proveo je dvije noći primajući terapiju u odjeljenju za intenzivnu njegu  u Velikoj Britaniji prije nego što je bio pušten u subotu, izvještava se iz više izvora.

“Srećom, Eltonov medicinski tim brzo je identifikovao problem i uspješno ga riješio”, kaže se u izjavi. “Očekuje se da će se u potpunosti oporaviti”.

Elton Džon je dodao: “Srećan sam što imam najnevjerojatnije i najodanije fanove, i izvinjavam se što ih razočaravam. Istovremeno sam izuzetno zahvalan ljekarskom timu na njihovoj stručnosti i nivou brige koju iskazuju za mene.”

Otkazani nastupi uključuju koncert “Million Dollar Piano” u hotelu „Cezarova palata“ (Caesars Palace) u u Las Vegasu, kao i Džonov nastup 6. maja u Bejkersfildu u Kaliforniji. Koncert koji bi trebao biti održan 3. juna u Tvikenhemu u Engeskoj bi trebao biti održan, navodi se u saopštenju.

IZVOR: Time