Zrele i neodoljivo seksi: Plejbojeve zečice ponovo snimile čuvene naslovnice

Od osnivanja magazina „Plejboj“, Hju Hefner je njegovao i širio jedan vrlo važan stav, a to je da ne postoje bivše „zečice“.

plejboj zečice
Foto: Playboy magazine

“Jednom zečica, uvijek zečica” — tako glasi moto 64 godine starog magazina i to, kako se ispostavlja, još uvijek važi.

U klipu objavljenom na Tviteru, 25-godišnji Kuper Hefner, sin Hjua Hefnera i novi kreativni direktor magazina „Plejboj“, predstavio je javnosti jedinstvenu ideju za novu foto sesiju.

Hefner junior je priznao da je ideju dobio za vrijeme razgovora sa svojom majkom, „Plejbojevom“ zečicom godine iz 1989. godine, Kimberli Konrad Hefner. Na pitanje da li bi ona bila zainteresovana  za ponovno snimanje svoje čuvene naslovne fotografije, oduševljeno je odgovorila pozitivno.

U nastavku je „Plejbojev“ kreativni tim pozvao još šest „zečica “  koje su naslovnicu ovog magazina krasile u periodu od 1978. do 1990. godine da iznova snime svoje legendarne fotografije.

“U tom procesu, one su nas podsjetile da ljepota zapravo i ne može da ostari, da je seksepil bezvremen, a da je bujnost vječna”, navodi se u magazinu „Plejboj“.

Kakav moćan potez Hefnera juniora! Na sljedećim fotografijama se i svojim očima uvjerite u neprolaznost ljepote kako su je to u ponovljenom šutingu vidjeli “Plejbojevi” fotografi Ben Miler i Rajan Lori. U komentarima ispod teksta ili na društvenim mrežama recite nam šta mislite o tome da li su „zečice“ ljepše bile nekad ili vjerujete da su im godine dodale i jednu novu dimenziju.

Kimberli Konrad Hefner

Playmate of the Year 1989, January Playmate 1988

plejboj zečica
Foto: Playboy

Šarlot Kemp

December Playmate 1982

plejboj zečica
Foto: Playboy

Keti Sent Džordž

August Playmate 1982

plejboj zečica
Foto: Playboy

Monik Sent Pjer

Playmate of the Year 1979, November Playmate 1978

plejboj zečica
Foto: Playboy

Rene Tenison

Playmate of the Year 1990, November 1989 Playmate

plejboj zečica
Foto: Playboy

Kendis Kolins

December Playmate 1979

plejboj zečica
Foto: Playboy

 

 

IZVOR: Playboy, Made man