Proslavljen trideseti rođendan Air Max legende!

U Sarajevu je u nedjelju 26.03.2017. godine proslavljen 30. rođendan Air Max-a. Događaj se odvijao na nekoliko lokacija, a glavni event je održan u Face cafe-u, na Vilsonovom šetalištu, gdje su u zanimljivim aktivacijama uživali brojni posjetioci, a posebno ljubitelji tog modela, kao i brojni pripadnici sneaker kulture, te su se zabavili uz program koji im je pripremila Air Max ekipa i agencija New Moment.

Druženje su nam upotpunila poznata lica BiH scene, Kontra, DJ Jasmina, Digital Seekers, kao i Demon koji je zaslužan za predivne grafite koji ovih dana krase Sarajevo i Banjaluku. Fenkie nam je takođe pružio veliku on line podršku.

30. rođendan Nike Air

Mart je u urbanoj, pop kulturi označen kao mjesec posvećen jednom od najpoznatijih Nike modela patika, čuvenom Air Max-u. I ove godine, širom planete, modne prestonice proslavile su nastanak ove jedinstvene linije patika i priču koja ih prati kroz višedecenijsku dominaciju nad ostalim modelima.

BUZZ se kao i prethodnih godina pridružio slavlju, i tokom marta mjeseca, organizovao brojne aktivacije za ljubitelje tog modela, a 26. marta i zvanično je održan „Air Max Day“ na kojem su brojni pripadnici sneaker kulture proslavili trideseti rođendan Air Max 1 patika. Svim kupcima na AMD pripremljeni su razni pokloni iznenađenja.

Nike Air Max 30 rođendan

Kako bi obilježili jubilarni rođendan legendarne Air Max linije, brend Nike odlučio je da obraduje sve i predstavi nove, redizajnirane modele inspirisane najpopularnijim retro modelima, osvježene inovacijama i najnovijim trendovima. Samo neki od najnovijih modela koji su  predstavljeni ove sezone su: Air Max 90 Ultra Flyknit – prepoznatljiv po živopisnim bojama i laganom gornjem Flyknit delu.

30 rođendan Nike Air Max

Kako bismo sve ljubitelje Air Max modela uključili i nagradili za nesebičnu ljubav koju gaje prema ovim siluetama odlučili smo da najkreativnije nagradimo.
Od srijede, 22.3, do petka, 31.3, trajaće aktivacija „JUST GOT ‘EM“, a potrebno je da uradite sljedeće:

  1. Air Max patiku koju ste upravo kupili fotkajte ispred tematskog postera u radnji, držeći je u ruci.
  2. Na vašim otvorenim stranicama Facebook ili Instagram postavite fotku uz vaš AIR MAX slogan, rimu, ideju, misao, tagujte@buzzbihna fotki i postavite #justgotem #kissmyairsbih #buzzbih.

Najboljih 10 ćemo objaviti 1.4. na našoj FB stranici u albumu i 5 dana će trajati glasanje za najbolju AM patiku i slogan. Fotografija sa najviše glasova i lajkova osvaja poklon vaučer od 300,00 KM za Nike kupovinu u BUZZ-u.